Psycholoog Barneveld

Over mij – Christina Baal

Toen ik kon gaan studeren was de keuze simpel: psychologie. Ik koos de richting arbeid en organisatie. Die is van alle richtingen het meest op de praktijk gericht en daar was het me uiteindelijk toch om te doen. Ik volgde alle specialisatierichtingen. In mijn ogen ben je het aan je cliënten (maar ook aan jezelf) verplicht je kennis zo breed mogelijk op te bouwen en onderhouden. Vanuit die gedachte volgde ik ook module sociale psychologie om mijn analyse te versterken.

Werk en leven

In de praktijk werd het me snel duidelijk: werk en leven behandel je niet los van elkaar. Ze hebben alles met elkaar te maken. Dus: de schoolbanken weer in met aanvullende cursussen en trainingen. Om uiteindelijk als breed opgeleide en ervaren psycholoog aan de slag te gaan. Ik blijf me overigens onophoudelijk trainen en ontwikkelen, omdat het belangrijk is. En omdat ik het gewoon heel interessant vind allemaal.

Dé momenten

Het mooiste in mijn werk zijn ‘dé momenten’. En het zijn echt momenten: waarop het licht aangaat in iemands ogen, waarop iemand iets in zichzelf vind, of juist iets los kan laten. Dat zijn ook de momenten waarop je door alles heen de kracht en het vermogen van mensen ziet. En dat is zo indrukwekkend. In het algemeen voel ik me bevoorrecht dicht bij mensen te mogen staan en samen een deel van de weg af te leggen.

Contact Psycholoog Barneveld

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Bel gerust voor een afspraak of stuur een email.