Laat je burnout behandelen bij Psycholoog Barneveld

Je lichaam neemt het stuur over en zegt “Stop.” Iedereen met een burn-out weet dat waar een wil is, niet altijd een weg is. Je kunt niet alles dragen, je hebt geen oneindige batterij. Waarom denk je dat je lichaam dat gedaan heeft, jou ‘on hold’ zetten?

Urgent is niet belangrijk

De burn-out is het gevolg van heel veel en heel lang verkeerd met jezelf omgaan. Niet alleen met werkdruk, maar ook met ‘voldoening’, ‘geluk’, en weten dat urgent niet hetzelfde is als belangrijk.

Rust is niet genoeg

Veel mensen denken dat met een beetje (of veel) rust de klachten verdwijnen. Soms kan dat zelfs zo lijken. Maar als je niet iets wezenlijks aan je leven verandert, blijft het terugkomen. Op karakter kun je een eind komen, maar ook jouw energie is niet oneindig.

Wezenlijk veranderen

Terugkijkend realiseren veel mensen die hersteld zijn van een burn-out dat ze vaak al jaren ongelukkig waren, niet deden wat ze wilden doen en niet de regie hadden over hun eigen leven. Niet op het werk, niet thuis, niet voor zichzelf. De burn-out dwingt je jezelf de belangrijke vragen te stellen, op zoek te gaan wat er voor jou écht toe doet en daar naar te leven. En natuurlijk spelen zaken als ‘nee kunnen zeggen’ en ‘balans houden’ ook een rol.

Psycholoog Barneveld helpt je vinden wat belangrijk is

De behandeling helpt je te hervinden wat jouw leven waardevol maakt, wat je het liefste doet en wat je met je leven wilt doen. Tegelijkertijd krijg je heel praktische handreikingen om je energie beter te beheren en je leven in te richten zoals jij dat wilt. De combinatie van concreet aan de slag gaan en echt verdieping geven aan je leven maakt de behandeling succesvol.

Online therapie – in je eigen tijd en tempo

Een burn-out kan ook goed behandeld worden met online therapie, dit kan helemaal in je eigen tijd en tempo met je eigen online psycholoog.

Vind jezelf terug

Laat mij je helpen jezelf terug te vinden, je kan altijd vrijblijvend contact opnemen. Stuur me een mail of bel naar Psycholoog Barneveld. Ik bel je dan zo spoedig mogelijk terug.