Tarief en vergoeding Psycholoog Barneveld

Tarief en duur

Een sessie duurt 45 minuten en kost 95 euro. Voor relatietherapie, of andere afspraken met twee personen kost een sessie van 60 minuten 115 euro en een sessie van 90 minuten 150 euro. Een sessie buiten kantoortijden kost 20 euro extra.

Ik werk met zogeheten ‘kortdurende behandeling’. Dat wil zeggen dat we in de meeste gevallen tussen de 8 en 12 behandelingen nodig hebben.

Betalen en afzeggen

Je kunt vooraf betalen via de bankrekening van Psycholoog Barneveld of contant. Als je een afspraak af wilt zeggen, doe dat dan minimaal 24 uur van tevoren, zodat wij nog andere cliënten in kunnen plannen.

Vergoeding

De zorgverzekeraars hebben de vergoeding psycholoog verschillend geregeld. Je doet er dus goed aan bij jouw verzekeraar na te gaan of de behandeling vergoed wordt. Het hangt vervolgens van je polis af wat wel en niet vergoed wordt en in welke mate. De verschillen zijn groot: van een volledige vergoeding of een maximaal aantal sessies tot helemaal niets.

Contact

Wil je meer weten over de vergoedingen en tarieven van een sessie bij mij, of wil je een afspraak maken: bel mij of stuur even een mail naar praktijk Psycholoog Barneveld.